Norgesmestere
 

Norske Tennisveteraner
Nedre Høn terrasse 3
1384  Asker
Sekretær: Elin Nilssen
E-post: elin@norsketennisveteraner.no
 

NTF TOURNAMENT SOFTWARE

 

MEDLEMSREGISTER 

TERMINLISTEN

17. sep-1. okt : Mallorca 2022
21.-23. okt
LST HøstCup, Stavern
29.-30. okt Double, Drøbak
11.-13. nov Hemingdoublen
18.-20. nov Arktisk Lys, Tromsø
9.-11. des NTV-Cup, Nordstrand
9.-14. mars
NM inne Oslo Tennisarena
19.-24. mars
VM for lag for 30-50
13.-18. aug VM for lag 55 og 60
8.-13. okt
VM for lag 65, 70, 75, 80, 85
 
Norgesmestere
NM ute

NM utendørs 2013 – glede og bevegelse for flest mulig.
Også finalene går på BSTK. 


18.06.2013
 

Blommenholm og Sandvika tennisklubb (BSTK) inviterer til NM-fest. Klubben er i sitt åttiende år og legger opp til et storslått arrangement på sitt vakre anlegg i enden av Engervannet ved Sandvika med gjester fra hele landet. Klubben er med sine åtti år å regne for en ekte superveteran med bred erfaring, dyp innsikt og et ukuelig pågangsmot hvor det viktigste ikke er å vinne, men å delta - ikke bare pleie egne seire, men å tilrettelegge også for andres.

Veterantennis er først og fremst bredde båret oppe av sosialt samhold med mye bevegelse. Kroppen trenger bevegelse, og det er et prinsipp som heter at når kroppen beveger seg omkring leddene, utløses glede fra organismen.  Motto for årets NM er glede og bevegelse for flest mulig.

I tennis er det slik at det mest spennende og mest inspirerende er å spille mot en motstander som er litt bedre enn en selv. Det er noe av poenget med et NM, der de fleste på et tidspunkt får gleden av å spille mot en som er litt eller mye bedre. Der ligger også kimen til personlig fremgang.

Veteran – NM skal først og fremst være et sted der mennesker møtes omkring en felles lidenskap, en felles glede. Som arrangør legger vi til rette for både spennende konkurranser og sosial hygge.

Vi inviterer til grillfest på turneringens andre dag fra klokken 1800 og utover. Underholdningen foregår rett foran grillstedet med utvalgte kamper for spenning og estetetikk.

Det blir også arrangert festmiddag på torsdag aften i turneringsuken. Her blir det sign in i dagene før, og festen går av stabelen på den nye Strand restaurant med variert meny, vakker fjordutsikt og ikke minst de gode samtaler omkring den felles interesse.

Veterantennis setter naturlig nok kroppen på prøve, og skader forekommer på alle ferdighetsnivåer. Av den grunn stiller vi med egen fysioterapeut som fra sin base ringside, tar seg av akutte skader og spørsmål av både lidende og forebyggende karakter. Her er alle velkommen og det til en hyggelig pris!

BSTK oppfordrer klubbene over det ganske land å mobilisere for deltagelse. Vi ønsker oss flest mulig klubb - par i double og mixed. Det blir premiering av beste klubb, både når det gjelder deltagelse og samlet prestasjon. Pek ut en motivasjonsansvarlig i hver klubb og start like godt påmeldingen med det samme. Tournement software er en hyppig besøkt side med stor nysgjerrighet på hvem som stiller. Jo tidligere jo bedre. Alle vil se nettopp ditt navn, og du er hjertelig velkommen som deltaker eller gjest til årets tennisbegivenhet nummer en.

Med beste hilsen BSTK -  80 år

PS  Fordi Frogner tennisanlegg er fullsatt hele NM-uken, avvikles alle kamper, også finalekampene, på Blommenholm.
 

© 2022 Norske Tennisveteraner    Nedre Høn terrasse 3, 1384  Asker    Sekretær: Elin Nilssen    E-post: elin@norsketennisveteraner.no

Personvernerklæring