EM for klubblag D40 2023

Postet av Norske Tennisveteraner den 5. Nov 2023

Sluttrapport fra EM for klubblag i Tyrkia hvor SKI IL har vært representert i D40 ved Steph Törnqvist, Evy Reimers Arnestad og Janne Felumb:

Dag 3 møtte vi Latvia. 
Evy startet med 2. singel. Det var deuce i hvert game, men gikk i Latvias favør. Veldig frustrerende, men veldig spennende kamp å se på siden alle game var så jevne. Endte med tap, men kunne fort gått andre veien.
Steph fulgte opp med 1. singel og møtte en meget veltrent og sikker spiller. Masse gode vekslinger, ingen nerver, bare masse god tennis. Stor underholdning på tross av tap.
Double ble litt krevende, med mye ufint og unfair play. Ble et surt tap.
Janne pauset og var ground service (utslitt etter 3t kamp i varmen dagen før), men gikk over 20.000 skritt med vann og alt spillerne måtte ha for komme gjennom intense dager med stekende sol og varme.
Torsdag var en kjærkommen fridag.
Fredag møtte vi et lokalt team fra Tyrkia. Janne startet dagen med 2. singel. Fulgte kaptein Stephs plan og kunne dra hjem seier etter 2 timer.
Steph fulgte opp med 1. singel og starter kjempesterkt under den stekende solen. Vi var ganske sikre på at dette skulle dras greit i land, men varmen snudde kampen i den tyrkiske damens favør. Skulle ønsket oss 20 grader mindre, for dette var ekstremt. Steph måtte gi tapt, men skulle gjerne tatt kampen om igjen på norske klimapremisser.
Double med Evy og Steph var preget av skader og overopphetede nordmenn. Surt 3-6, 4-6-resultat.
Nå er vi ferdige, utslitt,  men innmari fornøyde og lykkelige. Vi ble aldri blåst av banen. Det har vært, for årstiden, intenst varmt med opptil 30 grader i skyggen og mye mer i solen. 
Men så mange hyggelige nye venner vi har fått fra hele Europa. Alle inviterer oss til å komme spille hos dem. 
Stor takk til NTV for støtte til å representere Norge og turneringsleder Nadia i European Seniors Club Championships og Megasaray hotell og tennis academy for et strålende arrangement. Dette har vært fantastisk å få være med på. Takknemlige for å ha fått være en del av dette!


Rapport fra dag 2 i EM for klubblag:
I går spilte vi mot det slovenske laget TC Mare Lasko. 
Janne startet dagen med en seig 2.singel  som varte i 3 sett og over 3 timer. Ble et surt tap til slutt, en utrolig spennende og jevn match.
Steph fulgte opp med 1. singel og møtte en meget sikker og god spiller med lik spillestil som seg selv - masse gode slag og lange dueller, men motstander gjorde ingen feil og Steph måtte gi tapt.
Evy og Steph fulgte opp med en strålende double. Her var det ingen tvil - Evy & Steph var best og skaffet oss en kjærkommen og meget fortjent seier!


Dag 1 og vi har møtt Levante, Tyrkisk lag med topprangerte spillere.
Evy startet dagens ball og møtte Tyrkias nr. 2 rangerte spiller. Masse jevne og gode games, men den tyrkiske damen gjorde ingen feil og dro i land seieren.
Steph spilte en meget god 1. singel, hvor serve og slice satt meget godt. Underholdende kamp hvor den tyrkisk spilleren hadde flest marginer på sin side i den intense varmen. 
Evy og Janne spilte double mot de to solide tyrkiske damene og er fornøyde med å ha gitt de god match. Vi spilte oss kraftig opp ila kampen… skulle ha spilt best av 5 sett, så kanskje…. De verste nervene håper vi å brent lav til i morgen.
På tross av tap i har vi hatt en fantastisk dag på banen. Flott anlegg, godt organisert og hyggelig atmosfære. Dette er stas og gøy!!!
Vi ønsker damene riktig lykke til videre!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.