Fødselsår ?1960
 Klubb ?
Blommenholm og Sandvika Tennisklubb
 Yrke og arbeidsted ?
Forsker ved Forsvarets Forskningsinstitutt
 Hvilken musikk hører du på?
Hører stort sett på den musikken som spilles på bilradioen.
 Favorittmat?
Jeg liker det meste. Alt til sin tid. Brødskiver er faktisk ikke så verst!
 Favoritt drikke ?
Drikker mest vann, men Solo er jo godt av og til. Det må i alle fall være alkoholfritt.
 Når begynte du å spille tennis?
Fikk den første føling med tennis på Frogner, men fra 10-årsalderen ble det Bygdø. Min første trener var Jan O. Gundersen. Fra 14-årsalderen ble det BSTK. Det ble fart i sakene da jeg fikk trene med den daværende klubbtreneren Doug Harbert fra 16-årsalderen.
 Hvorfor spiller du tennis?
Kombinasjonen av at tennis både er trening og et konkurransespill er bra. Tennis består av så mange elementer, og det er alltid noe man kan forbedre seg på. Og det er god følelse når man treffer godt. Billie Jean King sa en gang: "Jeg fortsetter å spille tennis fordi jeg håper en gang å slå en perfekt backhand. Jeg har vært nære mange ganger, men aldri klart det."
 Har du en favorittmotstander på  tennisbanen og hvorfor?
Når man er i form, tar man i mot det meste med glede. Hvis man ikke har dagen, er alle motstandere vanskelige. Men det er alltid artig å møte gode juniorer. Jeg spiller en del med Terje Persson i BSTK, og synes vi alltid har fine treninger. Det liker jeg. Peter Eriksson er også en spiller det er gøy å spille med. Han er også en fighter. Det finnes selvsagt flere...
 Favoritturnering og hvorfor?
Jeg har flere. Først og fremst lagkampene for BSTK. Av individuelle turneringer har jeg tidligere gjort det OK i 5-setterTABORTAPOSTROFn (2 seire), så det er alltid morsomt å være med der hvis jeg er i form. Marin Alpin Cup (RT-seier flere ganger, senest i fjor) og Vestfoldkarusellen (flere seire) er fortsatt artige å delta i.
 Hvordan forbereder du deg til kamp?
Jeg liker ikke å komme altfor tidlig før kampen. Men hvis jeg har sjansen, vil jeg gjerne spille en økt noen timer før.J
 Hvor mange timer i uken  tilbringer du  på banen?
eg spiller gjerne hver dag hvis jeg kan. I praksis lar det seg dessverre ikke gjøre. Men jeg står nok på banen mer enn de fleste. Det blir mer tennis om sommeren enn om vinteren.
 Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?
Jeg er veldig glad i å gå på ski, og har også deltatt i noen renn. I tillegg blir det innebandy i innendørssesongen. Om sommeren er det sykling og litt løping i Marka som gjelder. Vet ikke om det kan kalles trening, men spiller også golf (hcp 7). De siste par årene har det blitt altfor lite av det, dessverre.
 Lagtennis?
Spilte lagkamper for BSTK på både senior- og veteranlaget i fjor. I år satser vi på opprykk til Eliteserien!
 Beste slag?
Fysikken min har alltid vært bedre enn slagene, men forehanden har nok vært best. Backhand slicen er ganske sikker, men aldri noen poengvinner. Jeg skulle gjerne hatt en bedre serve og smash. Og gi meg gjerne bedre volley også.
 Favorittdekke?
Grus! Alt annet er surrogattennis...
 Forbilde på banen?
Roger Federer. Han har alt.
 Ting på hjertet?
Alle burde spille mer!