Fødselsår ?
1958
 Klubb ?
Heming Tennis
 Yrke og arbeidsted ?
Stipendiat/Fysioterapeut ved Avd. for fysikalsk medisin og rehabilitering, Ullevål universitetssykehus
 Hvilken musikk hører du på?
Med mye ungdom i huset og sannsynligvis i kombinasjon med økende alder, har jeg blitt litt allergisk ovenfor kraftig bass! Eksempler på noe jeg innimellom setter på er Sting, Gensis, Brian Ferry. Hører forøvrig på det som kommer meg for øre, men helst når jeg kjører bil, skal slappe av eller danse...................
 Favorittmat?
Åh det finnes masse godt!!!! Det er litt avhengig av tid og sted: Rådyrkjøtt (ikke for mye stekt) er en favoritt. Er også glad i fisk (fersk og kyndig tilberedt).
 Favoritt drikke ?
Til maten nevnt ovenfor må det bli rødvin eller hvitvin. Liker godt spansk rødvin og hvitvinen må være tørr. I hytteveggen etter en skitur er en kald øl (eller et glass hvitvin) ikke å forakte. På banen er vann favoritten!
 Når begynte du å spille tennis?
Jeg er oppvokst i Tennisveien og begynte med paddle da jeg var 5-6 år. Spilte endel som junior, men litt mindre i siste del av ungdomsstiden. Målet opp gjennom årene har vært Hemings damelag, - og nå veteranlaget. Begynte å være med i noen veteranturneringer først for 3-4 år siden.
 Hvorfor spiller du tennis?
Jeg liker kombinasjonen av å bevege seg, å måtte skjerpe seg litt og holde fokus! Tennis er variert og kan gi litt "action"! I tillegg er det innimellom godt å få "slått ut" litt. Det er en fin avkobling. Sist men ikke minst, så treffer jeg mange hyggelige mennesker i forskjellig alder og med ulik bakgrunn.
 Har du en favorittmotstander på  tennisbanen og hvorfor?
Jeg har ingen favorittmotstander, men liker å spiller mot en jeg har det gøy med på banen. Det har jeg når det blir variert spill (og jeg drar seieren i land). Må innrømme at jeg har enkelte i den andre enden av skalaen, men tror ikke jeg skal nevne navn her!
 Favoritturnering og hvorfor?
Jeg er ikke med i så mange turneringer. Tror jeg vil trekke fram NM ute. Det er den turneringen der det er flest deltagere i hver klasse. I tillegg liker jeg best å spille ute. Jeg vil også benytte anledningen til å trekke fram Hemingdoublen og Bergen. Alltid hyggelig å være med!
 Hvordan forbereder du deg til kamp?
Jeg forsøker å spise litt slik at jeg har litt "å gå" på. Dersom avstanden ikke er for lang, pleier jeg å sykle til banen. Da får jeg i gang beina! Jeg har desverre en tendens til å komme litt sent slik at de siste forberedelsene blir å få på seg tennisskoene i en viss fart.
 Hvor mange timer i uken  tilbringer du  på banen?
Om vintere spiller jeg "karusell" med Solveig, Line og Kristin -en time pr. uke. Det blir mest double. Jeg stepper inn på timer en gang i blant. I utesesongen spiller jeg ca. to ganger pr. uke pluss lagkamper.
 Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?
Jeg sykler til jobb hver dag fra april til november. Forsøker å jogge en gang pr. uke og en gang med Friskis&Svettis. Om vinteren går jeg på ski. Liker litt variasjon og merker at det er bra. Forsøker å holde meg såpass i form at jeg kan være med litt forskjellig aktiviteter når sjansen byr seg. Dessuten har jeg en aktiv familie og forsøker å henge med etter beste evne....
 Lagtennis?
Ja. jeg har som mål å holde meg på laget. Heming har jo utrolig mange damer å ta av!
 Beste slag?
Lav skrå forehand, et skikkelig "kjerring"slag!
 Favorittdekke?
Grus. Liker når jeg kan skli litt.
 Forbilde på banen?
John McEnroe og Bjørn Borg var ikke akkurat forbilder, men to helt forksjellige spillere som det alltid var moro å se på. De var ballkunstnere. Dessuten hadde de svært ulike personligheter. Hvor lang tid ville det ta før MCEnroe ble forbannet? Ville Bjørn Borg forandre ansiktsutrykk i løpet av matchen? Nå for tiden synes jeg det er veldig moro med Johan Skattum. Blir spennende å følge han framover. Vår alles Astrid (Sunde) har også vært og er et forbilde. Fortsatt veldig god, men med en tilsynelatende litt mere avslappet holdning til det hele.... Her er jeg Heming-patriot igjen!
 Ting på hjertet?
Generelt, - ja mye, - men ikke så mye innen tennis. For tiden er jeg ikke med innenfor styre og stell. Har heller ikke barn som er aktive innen tennismiljøet. Jeg har som i andre idretter, observert mange vel engasjerte og gale foreldre. Noen av dem ødelegger både for barna og idretten.