Fødselsår ?
1940
 Klubb ?
Nå Heming. Som ung Njård
 Yrke og arbeidsted ?
Pensjonert lærer / inspektør:
3 ½ år som lærer i England og Amerika, ellers i Norge. Undervist alle aldersgrupper.
 Hvilken musikk hører du på?
Får aldri nok av klassisk musikk. Abba, Presley og Michael Jackson står høyt i kurs hos meg. Kort sagt, det meste unntatt "progressiv jazz" og "heavy metal"!
 Favorittmat?
Fisk og "chinese food". Breiflabb med urtesaus topper nok listen.
 Favoritt drikke ?
Gin tonic- uten tvil!
 Når begynte du å spille tennis?
Som 13-åring, men sluttet allerede i 1961. Etter 35 år uten tennis ( unntatt 2 mnd høsten -73), tok jeg opp tennisen igjen i -96. Finner det litt spesielt å tenke nå i ettertid at jeg har representert " The British Parliament" i tennis (mot Cambridge University) i 1957. Likeledes at jeg stod i 3 finaler i en turnering for FN-ansatte i Israel i sep/okt 1973, men så kom Yom Kippur-krigen og alt stoppet opp. 2 minner for livet!!
 Hvorfor spiller du tennis?
Av to grunner: Den sosiale siden først og fremst. Særlig nå som pensjonist å kunne spille på dagtid, av og til ta en kopp kaffe etterpå og prate litt mer - jo, det synes jeg er topp. Men kan selvfølgelig ikke legge skjul på at det også har vært stimulerende " å få det til!"
 Har du en favorittmotstander på  tennisbanen og hvorfor?
Nei; enhver motstander gir meg utfordringer. Liker å spille med alle -og på ulike nivåer. Da får jeg brynet meg godt, for jeg har så uendelig godt av å kunne spille "litt løst og sikkert"! Jeg kan fort tape på å være så aggressiv i spillestil, ( men det er nå moro å greie det innimellom da!).
 Favoritturnering og hvorfor?
EM i Seefeld. Der kan jeg kombinere ski med tennis. Skistadioen ligger vis-a-vis hallen og har fantastiske løyper som tar deg opp i høyfjellet ( Seefeld ligger på ca 1200 moh), Tar gjerne slalåmskiene fatt også. Alt er i den umiddelbare nærhet. Og om kveldene spiser vi ute på de forskjellige herlige små restaurantene i Tyroler-atmosfære. Fantastisk å kunne kombinere mine beste hobbyer med det sosiale.
 Hvordan forbereder du deg til kamp?
Ingen rutiner her. Det som skjer det skjer, men har dårlig erfaring med å passe barnebarn med omgangssyke få dager før
 Hvor mange timer i uken  tilbringer du  på banen?
Ca 2 - 3 t/uken vinterstid. Om sommeren gjerne 3-4 t, men?... Som mange andre sliter jeg med betennelser som aldri synes å forsvinne, så da må jeg melde pass i perioder og trene alternativt. Dvs. kjede meg igjennom øvelser på et treningsstudio! Sier da til meg selv at alt kunne vært så mye verre. Jeg har store tennisambisjoner for 2015, så det er bare å stå på! Greit å ha noen mål - eller?
 Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?
Som ung drev jeg med nær sagt alt. Allsidigheten var stor. Tok opp turlangrenn som 45 åring, og med 15 birkebeinere sier det seg selv at jeg har gått svært mye på ski. Det er og blir den beste avkoblingen fra alt. Da jeg ble pensjonist, tok jeg opp slalåmen og møter en dag i uken vinterhalvåret med jentene fra gamle dager. Fantastisk hyggelig og artig. Jo, jeg har svært mye å glede meg over.
 Lagtennis?
Ja. Heming har et stort og veteranmiljø. Vi har det svært hyggelig når vi møtes.
 Beste slag?
Forehand
 Favorittdekke?
Hard - tror jeg. Men nå som skavankene har meldt seg, burde jeg vel spille minst mulig på disse banene.
 Forbilde på banen?
Om noen må det bli Federer. Han har alle egenskaper selv når det butter i mot. Der har jeg mye å lære.
Kanskje jeg blir mer tålmodig når jeg passerer 70?
Ting på hjertet?
Få tennis inn i skolen.
I 1967 avsluttet jeg en 2-års periode som lærer på Idrettshøyskolen, og måtte skrive en oppgave. Jeg valgte tennis, og hvordan det lett kunne la seg gjøre å få sporten inn i skolen som en del av gymundervisningen. Null respons! Er fortsatt overbevist om at deler av de asfalterte skolegårdene lett kan omgjøres til tennisbaner for en time eller to! Men??