Fødselsår ?

1961

Klubb ?

Holmenkollen Tennisklubb

Yrke og arbeidsted ?

Psykolog, ansatt som konsulent med egen praksis på Volvat med. Senter. Jobber individua-lterapeutisk med voksne med ulike psykiske lidelser. Jobben engasjerer enormt, beriker og tapper,  en stor og viktig del av livet mitt.

Hvilken musikk hører
du på?
Veldig glad i mye forskjellig musikk, men selektiv på dansegulvet som sikkert en del har merket.

Liker listepop (radio 1, nå eks Eminem & Ryanah ”Hurt”eller Madcom ”Glow”), litt mer kvalitet (P3) og ellers alt fra U2og Oasis til De Lillos, Susanne Sundfør, Tord Gustavsen trio og Thomas Dybdahl.

Favorittmat?
Definitivt Sushie, men også store overdådige grillmiddager og spennende salater. Favoritthobby er å lage mat, ikke minst bake kaloribomber av noen kaker!

Favorittdrikke ?Øl i tennissammenheng, da du holder formen lenge utover natten og ikke minst når du skal spille dagen derpå.

Er ellers svak for iskald Prosecco (sommer) eller GT (påske) i solveggen på ferie.

Når begynte du å spille tennis?

Begynte å spille i Drammen tennisklub da jeg var 11 år, spilte turneringer aktivt som junior, helt borte i 20 år, begynte for 10 år siden igjen.

Hvorfor spiller du tennis?
 

Tennis er, som barndomsvennene, noe som har vært med meg, er bare mitt og  som har betydd mye, lenge før familie, barn  og jobb. 

Super trening og ikke minst utrolig mange hyggelige mennesker, uvanlig mange kjekke, spreke og sjarmerende menn og det = DE BESTE FESTENE!

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?


Ingen spesielle, variasjonen og forskjellene er det som er spennende.

Favoritturnering og hvorfor?


Kriteriene på en topp turnering for meg er bra tennisforhold og god deltagelse, men ikke minst gode muligheter for rekreasjon og ”friminutt” fra hverdagen, overnatting borte  og høy sosial profil. For meg lettest å få til om sommeren, så da blir Stavern og Gausdal mine favorittturneringer, det beste av sommernorge! Av de uoffisielle er Porsgrunn og Nordstand høstens og vinterens soleklare høydepunkter.

Hvordan forbereder du deg til kamp?
Forberedelse, hva er det?

Her har jeg mye å hente og forbedre. For det første fordi jeg ikke alltid har tid, men mest av alt fordi jeg nok ikke er systematisk og strukturert nok og liker nok best å være sosial, både rett før kamp og gjerne også i overkant kvelden/natten før!  

Hvor mange timer i uken tilbringer du  på banen?

I  snitt 3-4-5 timer utenom ferier, som kan bli vel laange opphold.

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?


Jogger en del på sommeren og er veldig glad i å gå på ski om vinteren. Har som mål å trene litt mer styrke, men det er så fryktelig kjedelig!

Lagtennis?

Spiller på veteran damelaget til HTK. Flott kamptrening vår og høst. Flott mulighet til å bli kjent med damespillere fra andre klubber!

Beste slag?

For tiden volley og serve når den sitter tror jeg, grunnlinjeslagene litt ute av form om dagen.

Favorittdekke?

Grus når det en sjelden gang er sommer, varmt og strålende sol, ellers hard-court inne med raskt underlag og ”stabilt vær”.

Forbilde på banen?

Må være min gode venn og inspirator Harald, som ga stafettpinnen til meg! Han utståler en enorm ro og sikkerhet, er teknisk strålende og skikkelig gentleman både på og utenfor banen! Kan det bli bedre?

Ting på hjertet?

De Lillos sier i en sang: ”Det er lettere å spille og leke enn å tenke”. Er så enig og legger til selv, av erfaring og som psykolog, det er mye sunnere!

Sees på banen!

Jeg utfordrer 

Min supre mix-partnerJørgen Elvik