Fødselsår ?

1975

Klubb ?

Heming

Yrke og arbeidsted ?

Salgssjef i B.Braun Medical AS

Hvilken musikk hører
du på?


Mener jeg hører på alt, men blir fortalt på hjemmebane og av venner at det går i altfor mye 80 tallsmusikk…..eller  utdatert dance….

Favorittmat?

Alt fra crispy duck, til steinbit, til stek….

Favorittdrikke ?

Til mat en cola variant og til festlig lag så må det bli GT.

Når begynte du å spille tennis?


Spilte med min mor og far på ferier som liten, men siden jeg skulle bli fotballproff og, begynte jeg ikke med organisert tennistrening før i 14 års alderen ca på OTK med Torgrim Fossbråten som trener- og ble bitt av basillen.

Hvorfor spiller du tennis?
 

Er en fantastisk morsom idrett som man kan ha som hobby hele livet. man må tenke taktikk, kunne forandre spillestil utifra motstandere og kjempe til siste ball er spilt- man blir liksom aldri utlært, men kan trene på nye ting og situasjoner hele tiden.

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?


Oi- her er det mange- elsker å spille kamp/game! Må trekke frem min double makker gjenom 20år: Erik Meier (Er veteran i 2013) og vi har hatt mange 5 setts kamper opp gjennom årene- dessverre har han prioritert ”publikumssporten” bandy de 2 siste årene. Ellers alle på Hemings diverse lag, og 10 poengskampene mot min datter henger høytJ

Doubler mot Lende,Bartnes og Lapstun må heller ikke undervurderes- da vinneren kan sende små stikk i ukesvis etterpåJ

Favoritturnering og hvorfor?


Må bli utendørs NM for veteraner, Heming doublen og de utenlands itf veteranturneringene jeg har spilt (Litauen,Kypros og Tenerife) anbefaler alle å kombinere en ferie med en itf veteran turnering….da får man et nytt syn på fasiliteter, opplegg rundt arrangementet, mottakelsen på anlegget,det sosiale etc

Hvordan forbereder du deg til kamp?


Prøver å tenke igjennom styrker og svakheter hos motspilleren på forhånd og legge en gameplan som jeg skal følge. ellers tenke minst mulig på kampen så ikke nervøsiteten blir for høyJ

Hvor mange timer i uken tilbringer du  på banen?

i skadefrie perioder 1-2 ganger i uken J

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?

Ikke enda- men står på diverse nyttårsforsett og MÅ gjennomføres nå…..

Lagtennis?

Styrer og spiller på Heming 3 i vanlig lagtennis, som skal spille 2 div til neste år.

Beste slag?

Rett backhand

Favorittdekke?

Må bli gamle Njårdhallen…varmt, høyt under taket, svikt i gulvet, slicen biter godt og ultra raskt J

Forbilde på banen?

Henri Leconte  i mine yngre dager- for en figur som skapte engasjement på tribunen. Nå- min kjære datter Emilia på 6- å se hennes glede på banen motiverer veldig og gjør at man må huske på at Tennis skal være gøy.

Ting på hjertet?

Alltid mye på hjertet, men i denne sammenhengen må det være: Noe bør gjøres for de yngre veteranene 35-45… man blir veteran det året man fyller 35, men får ikke spille lagkamper før i 45 klassen. Tror en lagkamp serie for 35-45 hadde vært populært, samt rekrutert mange nye veteraner/klubspillere, som igjen hadde hjulpet på deltakelsen i de ”vanlige” veteranturneringene i klassene 35 og 40 som er nesten tomme nå.

Jeg utfordrer

Siv Holtermann Torbjørnsen