Fødselsår ?

1975

Klubb ?

Heming Tennis

Yrke og arbeidsted ?


Daglig Leder Heming Tennis, har hatt den jobben i 17 år, og har for øvrig aldri jobbet med noe annet enn tennis. Hovedfaget i Statsvitenskap har vel ikke kommet så veldig godt med, men kanskje får jeg bruk for det en vakker dag.

Hvilken musikk hører
du på?

Jeg hører på det meste av musikk, men skal jeg velge noen favoritter må det bli alt av «gamle» Prince og Massive Attack. Litt av hvert med andre ord😊

Favorittmat?


Jeg er veldig glad i meksikansk mat. Men det aller beste jeg får er sjokolade, og helst Troika. Blir noen sånne i uken. Litt sånn veteransjokolade egentlig… Ja, sjokolade er mat 😊

Favorittdrikke ?

Peroni og Bud Light står høyt oppe på listen. Serveres iskald på terrassen en sommerdag.

Når begynte du å spille tennis?

Jeg begynte da jeg var 9 år fordi jeg hadde tre fettere i OTK som var så gode (Thomas, Fredrik og Gunnar Eckhoff)

Hvorfor spiller du tennis?

Tennis er verdens morsomste måte å holde seg i form på, i hvert fall når man spiller bra! Som voksen har jeg skjønt mye jeg burde skjønt da jeg var yngre, og det gjør at det er langt morsommere nå.

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?


Må bli barna mine, Kristoffer på 14 og Karoline på 11. Tilsynelatende synes de fortsatt det er ganske morsomt å spille med mamma, spesielt eldstemann som nå «gruser» meg hver gang. Ellers er det ganske gøy å spille mot de jeg møtte som «ung», fascinerende å se at veldig lite endrer seg med årene både mht spillestil og personlighet på banen.

Favoritturnering og hvorfor?

NM i Frognerparken har utviklet seg til å bli en fantastisk fin turnering synes jeg. Topp stemning over flere uker på tvers av alder. Her har NTF gjort en kjempejobb de siste årene. Ellers må jeg jo si at det var utrolig gøy å spille nordisk sammen med Helle Gimming Stene og Rikke Reinemo Tobiasson, både i år og i fjor. Håper vi får sjansen igjen.

Hvordan forbereder du deg til kamp?


Jeg er nok ikke den flinkeste til å forberede meg så nøye, men passer på at jeg har spist bra i forkant, og tar meg en liten løpetur før kampstart hvis jeg får tid😊 Hverdagen er ganske hektisk, så får sjelden tid til å forberede meg optimalt.

Hvor mange timer i uken tilbringer du på banen?


Jobber fortsatt en del som trener for de minste på Heming, det synes jeg er veldig gøy. Utover det blir det vel i snitt en time eller to i uken med barna og av og til med noen venner også. Men egentlig litt for sjelden.

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?

Jeg løper mye, både intervaller og litt lengre turer. Blir som regel minst 3 ganger i uken. Prøver meg litt på styrke også, men det er kjedelig.

Lagtennis?

Beste turneringsformen både for store og små! Utrolig gøy å spille på lag, og ikke minst vinne sammen med noen.

Beste slag?

Uten tvil backhand slice. Har egentlig ikke så mye annet…

Favorittdekke?  

Grus er favorittdekket. Elsker å skli og krige ute på banen, det er lettest på grus. Og så henger jeg litt bedre med på tempoet på grusen enn på raske dekker. Har aldri hatt høyt tempo, og det blir jo ikke akkurat høyere med årene…

Forbilde på banen?

Da jeg var yngre var Patty Schnyder favoritten. Synes hun spilte utrolig fint. Nå er det selvfølgelig Roger Federer!

Ting på hjertet?

Håper mange av de som spilte aktivt som yngre plukker opp racketen og begynner å spille lagkamper og turneringer. Det er ikke så skummelt, selv om man blir veldig støl på rare steder.

Jeg utfordrer:

Marius Lunde