Fødselsår ?

1976

Klubb ?

Nordberg og Nordstrand. Spilte i Nordberg fra begynnelsen til 1997 da jeg gikk over til Nordstrand. Har de tre siste årene representert moderklubben, Nordberg, igjen.

Yrke og arbeidsted ?

Eiendomsinvesteringer i Njord Securities (Castelar)

Hvilken musikk hører
du på?


Her blir det mye forskjellig, feier igjennom mye variert på radioen når jeg sitter i bilen. Noe som aldri bli feil er det good old 80’. Alltid god stemming når double partner Marius Lunde guffer på Tina Turner og «Simply the best» etter en god double, hehe.

Favorittmat?

Mye godt å tenke på her, liker det meste. Kommer det til desserten så er sjokolademousse en sterk kandidat.

Favorittdrikke ?

Folk vil vel reagere om jeg ikke sier Cola her.

Når begynte du å spille tennis?


Jeg var vel en 5-6 år. Hadde paddle racket som jeg dunka på med hjemme på skapdøren, gikk så videre til garasjen og så ble jeg med pappa og storebror Espen på banen. Ble mange mange gode treninger med Espen opp gjennom årene.

Hvorfor spiller du tennis?
 

Hadde vært rart uten, hehe. Det er jo utrolig kult. Alt jeg har fått oppleve sammen med gode lagkamerater opp gjennom årene er det beste. Nylig fikk vi (Marius Lunde, Karl Henrik Bredvold og jeg) en god reunion fra glansdagene med VM veteran i Miami.

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?

Beste er vel en lang god kamp man kommer seirende ut av.

Favoritturnering og hvorfor?

Blir ikke så mye turneringer nå lenger, men har vært med på NM veteran og NM Senior de siste årene. Må rette en stor takk til alle de flinke jeg kjenner i ledelsen der, Torodd, Aasa, Sverre, Arne og fler, dere er rå!

Hvordan forbereder du deg til kamp?


Hive i seg en banan på vei fra jobb, hehe. Her er det mye å gå på, forberedelser er viktig. Blir ikke så mye som sagt, men prøver å tenke igjennom kampen på vei i bilen og få løpt noen få meter før det er ut på banen.

Hvor mange timer i uken tilbringer du  på banen?

Det blir 1 time tennis, det foregår på Nordstrand med kompis Andreas Enersen. Der er mini tie-brake i oppvarmingen en stor begivenhet.

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?

Nei.

Lagtennis?

Spiller nå for Nordberg. Lagtennis er fantastisk, det skaper miljø og engasjement. De beste minnene har jeg utvilsomt fra alle de gode årene i Nordstrand og gutta der. 3 NM gull, noen finaler og Europa Cup tre ganger har gitt store minner, de kan vi mimre om den dag i dag når vi møtes. Og vi skal takke alle som var med på dette, ikke bare spillerne, men alle i klubben som skapte en så fantastisk ramme og miljø.

Beste slag?

Lurer på om det er backhand.

Favorittdekke?

Her kan det nok variere, men tror jeg trekker fram grus nå. I yngre dager utvilsomt raske dekker, men har utviklet mer og mer spill og liker å fighte på grusen. Selv om det er litt slitsomt mot Bredvold 😊

Forbilde på banen?

Roger Federer

Ting på hjertet?

Håper å se flere gamle kjente i NM veteran framover!

Jeg utfordrer

Helene Louise Hodal Lødemel fra Nordstrand TK