Fødselsår ?

1968

Klubb ?

Moss Tennisklubb

Yrke og arbeidsted ?

Head of Sponsorship, Telenor

Hvilken musikk hører
du på?Har ikke en spesiell sjanger som jeg har som favoritt. Alt etter hvilken anledning musikken skal brukes. Til en løpetur blir det aldri feil med Pink Floyd eller Dire Straits, mens litt rolig loungemusikk som Cafe del Mar passer til matlagning etc.

Favorittmat?


Jeg trives godt på kjøkkenet med å lage mat. Det finnes så utrolig mye godt at her blir det rett og slett helt umulig å velge. Jeg sier nok ja takk til det meste.

Favorittdrikke ?

Heller nok mot rødvin her. Gjerne italiensk fra Piemonte-distriktet.

Når begynte du å spille tennis?


Jeg begynte å spille i 8 års alder og er så heldig å ha Ole Conrad Reier som trener i dag som den gang. Han har akkurat den samme entusiasmen i dag og et brennende ønske om at alle skal utvikle seg. 

Hvorfor spiller du tennis?
 

Jeg spiller tennis først og fremst for å holde meg i form. Hadde en pause på 25 års tid før jeg fant frem rackertene igjen. I den perioden var det løpeturer som holdt meg i form, men det er utrolig kjedelig i forhold til det å spille tennis.

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?

Jeg velger å snu på denne fordi jeg har ingen favorittmotstander, men derimot en favorittmedspiller og treningskamerat i Ole Jørgen Henæs.

Favoritturnering og hvorfor?


Jeg har ikke spilt så mange turneringer. Det blir stort sett NM ute og inne, samt ITF turneringen. Jeg vil nok trekke frem ITF turneringen som en knapp favoritt. Morsomt med utenlandske motstandere.

Hvordan forbereder du deg til kamp?

Litt lett jogging, bøy og tøy, skifte grep, fylle vannflasker.

Hvor mange timer i uken tilbringer du  på banen?

Jeg tipper at vi snitter på rundt 6 timer i uken på årsbasis. Noen perioder er det mer mens andre perioder mindre alt etter som programmet er lagt opp.

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?

Jeg forsøker å ta noen løpeturer samt strecthing.

Lagtennis?

Absolutt

Beste slag?

Jeg føler ikke jeg har ett spesielt slag som utpreger seg som best. Det er vel på det jevne tenker jeg.

Favorittdekke?

Trives like godt på grusen som på hardcourt.

Forbilde på banen?

Alltid hyggelig å se Federer spille.

Ting på hjertet?

Jeg er veldig spent på hvordan NTV vil løse avviklingen av NM fremover.

Jeg utfordrer

For ca.1 år siden ble det ett gledelig gjensyn med Cathrine Vigander som sporty stilte opp i en treningskamp mot Lena F. og meg. Veldig hyggelig at Cathrine er tilbake og jeg håper hun tar utfordringen som månedens profil.