Fødselsår?

1967

Klubb?

Sinsen TK

Yrke og arbeidsted –

Performance Planner i mediebyrået BPN

Hvilken musikk hører
du på?

Electronica, House, R&B, Soul

Favorittmat?

Ingen spesiell. Alt kan passe til sin tid.

Favorittdrikke ?

Få ting smaker bedre enn 1 en kald øl en varm sommerdag.

Når begynte du å spille tennis?

Når jeg var 13

Hvorfor spiller du tennis?

Det er den morsomste form for trening.

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?

Nei, egentlig ikke. Men liker å spille mot sportslige folk. Når man har spilt så lenge som meg så føler man når ballen er inn eller ut. Mot visse spillere føler man oftere enn andre at man blir bortdømt.

Favoritturnering og hvorfor?

Morsomt å spille NM-veteran innendørs når man er bra forberedt. Av NTV-turneringer liker jeg innendørsturneringen på Nordstrand best. Det til tross for at jeg har noen ydmykende tap der.

Hvordan forbereder du deg til kamp?


Forberedelser til kamp er en sjeldenhet her gitt. Men å spille seg inn på dekket i 20-30 minutter et par timer før kampen pleier å hjelpe.

Hvor mange timer i uken tilbringer du  på banen?

For tiden omtrent 0. Sliter med en lei skulderskade som ikke vil gi seg.

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?

Har begynt å spille litt squash. Ellers er jeg et par ganger i uka i trimrommet. Men det blir mest lett rehab-trening, ala Trim for Eldre :-) 

Lagtennis?

Har de 2 siste sesongene spilt for Furuset-veteranene, som i år for første gang skal spille i øverste pulje i veteranserien etter seier i pulje 2 i 2016.

Vanlig divisjonstennis har jeg gitt meg med etter til sammen nesten 30 sesonger for Vestli, Grorud og Sinsen.

Beste slag?

Under «glansdagene» var serven best, men har også ofte vært et meget utro favoritt-slag. De siste årene har det bare direkte vært vondt å serve. Nå er jeg ganske god på halfvolley. Skyldes at jeg ufrivillig har fått trent mye på det når jeg har prøvd å komme meg på nett i double, men kun nådd halvveis frem grunnet at jeg er blitt gammel og halvfeit :-) 

Favorittdekke?

Savner de raske dekkene fra før i tiden som nå nærmest er borte, som bollteksteppene. Eller før det igjen, tregulvene de hadde f.eks. i Bygdøyhus og i Njårdhallen. Kunstgress passer meg også bra. Har aldri spilt på ordentlig gress, men tror jeg kunne vært småvass der :-) 

Forbilde på banen?

Usikker om han bør kalles forbilde, siden han jo kunne være veldig usportslig. Men Jimmy Connors er likevel min gjennom tidene favorittspiller. Fine, flate og harde slag som han slo med hele kroppen. Fighter av rang, ga seg aldri. Minner om at han også fortsatt med 109, har rekorden med flest ATP-titler gjennom tidene.

Ting på hjertet?

Til tross for den nye boken Harde slag, synes jeg det er synd at Norsk Tennis (NTF) gjennom alle tider har vært dårlig til å ta vare på historien.

Hvor er alle tablåer fra NM, GP`er og Divisjonstennisen gjennom tidene? Tipper alt er blitt kastet.
I Sverige vant en spiller for et par år siden nylig sin 100. tour-turnering (Svensk GP) og ble med det historisk. Hvem har flest GP-titler i Norge gjennom tidene? Sikkert ingen som har peiling. En i Norge relativt liten idrett som Ishockey har digitalisert alle serietabeller/divisjoner helt tilbake til 30-tallet. Finnes det i Norge i det hele tatt en oversikt over vinnerne av NM-lag gjennom tidene?

Hilsen en som er over gjennomsnittet interessert i idrettshistorie :-) 

Jeg utfordrer

Gro Worren