Fødselsår 

1974

Klubb

Vestre Bærum Tennisklubb

Yrke og arbeidsted

Vernepleier som jobber i Bærum Kommune

Hvilken musikk hører
du på?

Ikke så ofte jeg får velge musikken hjemme lengre, men hvis jeg får velge har vi mye bra musikk fra 80- tallet. Madonna og Michael Jackson gir meg alltid rockefot.

Favorittmat?

Italiensk carbonara med ny-kvernet pepper med mye revet parmesan. Nam, nam.

Favorittdrikke ?


Iskaldt vann fra egen brønn på hytten vår ved Voss. Ingen ting smaker i nærheten så godt. Men etter en tennis smaker det godt med en duggfrisk øl eller til god mat er rødvin å foretrekke.

Når begynte du å spille tennis?

For 7 år siden og ble fullstendig bergtatt av denne sporten. Kommer ikke til å gå av banen før jeg må…

Hvorfor spiller du tennis?
 

Det er så utrolig givende, god mosjon og alltid muligheter for å utvikle seg på banen. I tillegg så er det så uendelig mange hyggelige folk som spiller tennis. Det er en sport som er morro for alle og som familie, venner, unge og ikke fult så unge kan hygge seg med sammen. Det er jo også litt spennende å konkurrere, og fint med utfordringer både fysisk og mentalt på en gang.

Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor?

Jeg og Jorunn Røegh har det alltid gøy på tennis banen. Da er det ofte mange gode ballveksnlinger og alltid fair play.

Favoritturnering og hvorfor?


Asker har en fin turnering, som også fokuserer på det sosiale og alle de hyggelige menneskene man møter i tennismiljøet. Har ikke spilt så mange turneringer enda, men får ha det som et godt nyttårsforsett at det blir flere neste år.

Hvordan forbereder du deg til kamp?

Prøver å varme godt opp med litt småtennis først og så tøye litt – på armer og ben. Må i hvert fall prøve å få opp pulsen…

Hvor mange timer i uken tilbringer du  på banen?

Minst 3 timer, ofte blir det flere. Jo flere jo bedre.  Jeg sier aldri nei til en tennis. I mai hvert år topper jeg tennistreningen med treningsleir til Mallorca med tennisdamene i klubben vår.

Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?

Ja, jeg elsker å gå på ski om vinteren, så da blir det minst en tur i uka om vær og føre tillater det. Jeg er også glad i sykling, en joggetur eller en tur på fjellet er heller ikke å forakte.

Lagtennis?

Ja, jeg er lagkaptein for veteranlaget under innserien hver vinter og spiller også gjennom sommerens uteserie.

Beste slag?

Der er jeg nok veldig ordinær og må si forhand, men på gode dager får jeg til gode backhands og noen dager er jeg også fornøyd med serven min

Favorittdekke?

Jeg må si grus. Jeg er veldig glad i å spille ute.

Forbilde på banen?

Da må jeg trekke frem en dame – Serena Williams

Ting på hjertet?

Takker Jon A. Svenningsen for utfordringen. Overraskende og veldig hyggelig. Jeg ser frem til vi treffes igjen enten den blir på eller utenfor banen.

Jeg utfordrer

Terje Johnsen i Tønsberg TK. Står på for tennisen og hater å tape...