Fødselsår ?1964
 Klubb ?Heming Tennis
 Yrke og arbeidsted ?
Fysioterapeut, Selvstendig næringsdivende, medeier i Klemetsrud Fysioterapi(helt syd i Oslo..)
 Hvilken musikk hører du på?
Som mamma til en 8 og 12 åring, er ikke mine musikkbehov i høysete..men når jeg er alene med støvkluten hører jeg gjerne på Pavarotti, eller gamle Bob Dyland og Eric Clapton. I bilen er U2 bra, men det må være høyt!!!
 Favorittmat?
Jeg elsker sjømat; kamskjell, kveite og ikke minst kongekrabber som jeg får sendt ned fra min bror i Kirkenes.
 Favoritt drikke ?
Til god mat er jeg glad i rødvin, men ellers er jeg helt avhengig av grønn farris.
 Når begynte du å spille tennis?
Jeg vokste opp i Tennisveien, rett ved Heming tennisklubb. Mine foreldre spilte tennis og mine tre eldre brødre.Vi hadde tennisanlegget som vår lekegrind. Dengang spilte vi paddle, og fikk ikke spille "stortennis"på "stor" bane før vi var 10 år! Mine første trenere(foruten mine foreldre og bror Knut), var Jan O. Gundersen og Kirsten Robsham
 Hvorfor spiller du tennis?
Jeg synes fortsatt det er gøy å spille tennis. Har alltid et lite håp om å spille på det nivået jeg gjorde på 80-tallet,men det blir med tanken...
 Har du en favorittmotstander på  tennisbanen og hvorfor?
Har vel ingen favorittmotstander, men er egentlig litt for glad i å vinne. Dvs ikke spesiellt fornøyd med å trene mot altfor gode motstandere.Da skjønner jeg nemlig hvor dårlig jeg er....
 Favoritturnering og hvorfor?
Nå er jeg veldig glad i Norgesmesterskap. Det er en spesiell stemning og ramme rundt mesterskapet. Før i tiden var det lag mesterskap som Federation cup og Nordisk som var gjevest. Likte den lagfølelsen og oppbackingen av lag spillere.
 Hvordan forbereder du deg til kamp?
Liker alltid å ha slått inn en økt i forkant, ellers komme tidlig og varme godt opp. Ikke spesiellt god på masse sosialt prat før en match(så det er tydlig at jeg kun er en juniorveteran foreløpig!). Må ha litt ro i hodet og ha litt fokus.
 Hvor mange timer i uken  tilbringer du  på banen?
Innendørs har jeg som mål å spille en dobbelttime i uken, men da jeg ikke har noen faste timer blir det kanskje annen hver uke.Ellers spiller jeg endel i helgene med Maren på 12 og Simen på 8.
 Blir det noe annen trening i tillegg  til  tennisen?
Gjennom jobben går og står jeg hele dagen, samt gjør øvelser med pasientene. Så litt styrke får jeg opprettholdt, men kondisjonen er det verre med....Bor på Voksenkollen med marka rett utenfor døra, så det er ingen unnskyldninger
 Lagtennis?
Prøver å spille lagkamper utendørs, men ifjor ble det kun en. Da vant vi heller ikke serien,så i år skal jeg stille på alle!!
 Beste slag?
Har alltid vært serven og forehand, men etter de siste timene på banen er jeg faktisk usikker på om jeg i det hele tatt har noe beste slag.......
 Favorittdekke?
Jeg er veldig glad i grus. Men når serven satt på 80 tallet var det jo veldig gøy å spille i Njårdhallen og Skøyenhallen.
 Forbilde på banen?
Når jeg var liten var jo Ilie Nastase idolet for han var så underholdende. Så ble det Bjørn Borg.....og Steffi Graf. Nå er det så mange gode hardtslående jenter, ikke minst fra øst-europa, men jeg blir alltid litt imponert over de som i tillegg har litt touch og legger en dropshot.
 Ting på hjertet?
Vi må huske på at vi er en liten tennisfamilie her i nord og passe på at vi drar i samme retning. La barna( og vetraner!) få trene med hverandre på tvers av klubbene og ikke minst unne hverandre fremgang.