Desember 2019 - Lena S. Falck
Fødselsår ? | 1966 |
Klubb ? | Eiksmarka T.K. (tidligere Stavanger T.K. og Københavns Boldklub) |
Yrke og arbeidsted ? | Journalist i Finansavisen |
Hvilken musikk hører | Elektronisk musikk/Deep House |
Favorittmat? | Jeg er hobbykokk, og jeg elsker både å lage og spise thaimat. Masse spennende smaker! |
Favorittdrikke ? | Champagne! (Cremant går også fint) |
Når begynte du å spille tennis? | I 1976. Spilte ganske aktivt frem til 1994. Da la jeg racketen på hylla - i 20 år… Jeg er SÅ glad for at Helle Aanesen fikk meg til å begynne igjen i 2014! |
Hvorfor spiller du tennis? | Først og fremst på grunn av det sosiale; alle de hyggelige menneskene man møter. Men også fordi det er god og morsom trening. |
Har du en favorittmotstander på tennisbanen og hvorfor? | Ikke i kamp… Men jeg elsker å trene med Vibeke Voigt Pentzen; rett og slett fordi hun driver og kommenterer og retter på spillet mitt (liker også å trene med Astrid Sunde, Cathrine Vigander og Unni Wilhelmsen - fordi de spiller bra og vi har det så gøy på trening). |
Favoritturnering og hvorfor? | Hemingdoublen. Jeg liker å spille double, og det er alltid mange deltakere i denne hyggelige turneringen. |
Hvordan forbereder du deg til kamp? | Jeg hopper og spretter litt rundt - for syns skyld. Og så lar jeg være å drikke champagne kvelden før en kamp… |
Hvor mange timer i uken tilbringer du på banen? | Akkurat nå 0 timer (fordi jeg brakk ankelen i august). Normalt (og snart): Alt fra 4 til 8 timer. |
Blir det noe annen trening i tillegg til tennisen? | Styrketrening på treningssenter. Jeg synes det er ufattelig kjedelig, men innser at det er nødvendig. Om vinteren kjører jeg slalåm. |
Lagtennis? | Ja, og det er gøy! Jeg spiller på Eiksmarkas fantastiske damelag. |
Beste slag? | Forehand og volley. |
Favorittdekke? | Hardcourt. |
Forbilde på banen? | Der må svaret bli nei. Jeg ser aldri tennis på TV. |
Ting på hjertet? | Kjære Bærum kommune (og naboer til Eiksmarka TK): La Eiksmarka få bygge en hall! |
Jeg utfordrer | Petter Svendsen |